Milyonlarca insanın yaşadığı, dünyanın en güzel ve önemli şehirlerinden bir tanesi olan İstanbul’un tarihi hakkında ne kadar bilgiye sahibiz? Bu güzel şehri daha iyi tanıyabilmek ve genel kültürünüzü artırabilmek için siz de özel içeriği ile hazırlanmış İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi’mizi alabilirsiniz! Üstelik eğitim sayesinde sizler de kendinizi mimari ve tarihi anlamda geliştirme imkanı edinebilirsiniz!
Milyonlarca insanın yaşadığı, dünyanın en güzel ve önemli şehirlerinden bir tanesi olan İstanbul’un tarihi hakkında ne kadar bilgiye sahibiz? Bu güzel şehri daha iyi tanıyabilmek ve genel kültürünüzü artırabilmek için siz de özel içeriği ile hazırlanmış İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi’mizi alabilirsiniz! Üstelik eğitim sayesinde sizler de kendinizi mimari ve tarihi anlamda geliştirme imkanı edinebilirsiniz!
İstanbul'un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi ile kazanımlarınız şunlardır:
İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi’nin yanında önereceğimiz eğitimler hakkında konuşalım. Bu eğitimin yanı sıra şu eğitimleri alarak da gelişiminizi destekleyebilirsiniz:
İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi online sertifika sahibi olmak için eğitimi tamamlamanız gerekmektedir. İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Kursu derslerini tamamladıktan sonra eğitim bitirme sınavına girebilirsiniz. Sınavdan sonra online İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sertifikalarınızı alabilirsiniz.
İstanbul'un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sertifikası ne işe yarar hep birlikte inceleyelim. Bu eğitime ait sertifikanız sizlere genel kültür alanında gelişmişlik seviyenizi kanıtlama fırsatını sunacaktır.
İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sınavı, sertifika alamaya hak kazanmak için geçilmelidir. İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sınavını geçmek için en az 70 puan almanız gerekmektedir. Sınavda başarılı olamamanız durumda İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sınavını tekrarlama şansınız bulunmaktadır. Sınavı geçtikten sonra İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Eğitimi sertifikalarınız için başvuru yapabilirsiniz. İstanbul’un Tarihi Yapısının Gelişimi Kursu sertifikalarınız sisteme tanımladığınız adresinize kargo ile iletilecektir.
Merhaba! Ben Dr. M. Sinan GENİM,
1945 Kuzguncuk’da doğdum. Orta öğrenimimi Haydarpaşa Lisesi’nde, yüksek öğrenimimi DGSA Mimarlık Yüksek Okulu’nda tamamladım. DMMA Mimarlık Bölümü Rölöve-Restorasyon Ana Bilim Dalı’ndan yüksek mimar, İÜ Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü, Türk ve İslam Sanatları Kürsüsü’nden “İstanbul’un İskanı” konulu tez ile (Ph. D) ünvanını aldım. 1970-1976 İDGSA’de Asistanlık, 1974-1981 İÜ Edebiyat Fakültesi’nde, 1976-1983 İDGSA’de, 1983-1991 MSÜ’de ve 1992-2011 MÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Öğretim Görevlisi olarak çalıştım.
1989-1992 ve 2009-2011 İstanbul Koruma Kurulu üyesi olarak yer aldım. 1989-2009 Beşiktaş Belediyesi Meclis Üyeliği, 1994-1999 Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği, 1999-2004 Beşiktaş Belediyesi Meclis Başkanlığı yaptım. 1997 yılından beri Türkiye Anıt Çevre ve Turizm Değerlerini Koruma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyorum.
Konut, Müze, Otomobil Showroom, Depo, Yönetim Binası, Fabrika Binası gibi proje ve uygulamaların yanı sıra çeşitli restorasyon uygulamaları yaptım.
1994’de Antalya Kaleiçi’nde Sevgi Gönül Evi Restorasyonu ile IV. Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri, Yapı Dalı, Koruma Sanatı Başarı Ödülü’nü; 2014’de Baksı Müzesi ile “Avrupa Konseyi Müze Ödülü’nü; 2015’de AKS Antalya Kültür Sanat Merkezi ile “Sign of the City Awards”da, “En İyi Sosyo-Kültürel Yapı Devam Eden Proje” Ödülü’nü; 2018’de Narmanlı Han ile “Sign of the City Awards”da, “Kültürel Mirası Koruma ve Yaşatma” Ödülü’nü aldım. 2018’de “Beyoğlu Nişanı ve Üstün Hizmet Beratı”na layık görüldüm.
Çeşitli kitap, dergi ve gazetelerde makaleleri, radyo ve televizyon konuşmalarım bulunmakta.
Konstantiniyye’den İstanbul’a, XIX. Yüzyıl Ortalarından XX. Yüzyıla Boğaziçi’nin Rumeli Yakası Fotoğrafları, 2006’da; Süren Evi, 2011’de; Karsan Otomotiv Fabrikası, 2011’de; Pera Müzesi, 2011’de; İstanbul Araştırmaları Enstitüsü, 2011’de; Mimarlık Atölyesi, 2011’de; Konstantiniyye’den İstanbul’a, XIX. Yüzyıl Ortalarından XX. Yüzyıla Boğaziçi’nin Anadolu Yakası Fotoğrafları, 2012’de; Panorama İstanbul 1955, 2012’de; Panorama İstanbul 1888, 2015’de; Panorama İstanbul 1890, 2015’de; Ayvazovski’nin İstanbulu, 2016’da; Pitoresk İstanbul, 2016’da; İstanbul Yazıları, 2019’da yayınlandı.
X Akademi'nda aşağıdaki eğitimi vermekteyim:
Bu eğitimi alan kullanıcılar aşağıdaki eğitimleri de tercih ettiler!
Üzgünüz, bu eğitim için henüz yorum girilmedi.