• Eğitimler
  • İşletme Yönetimi Eğitimleri

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı

  • 77 Saat
  • 224 Ders
5.0 | 2 İnceleme

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı

  • 77 Saat
  • 224 Ders

3496 ₺ 2638 ₺

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı
  • MBA EĞİTMENLERİ
    Eğitmen

    MBA EĞİTMENLERİ

  • Kategori İşletme Yönetimi Eğitimleri
  • İnceleme
    5.0

Eğitime Genel Bakış

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı! Alanında uzman eğitmenler, en güncel ve en yeni bilgileri sizlere ulaştırmak için bir araya geldi. İleri teknoloji ile üretilmiş videolar ve 3D Animasyon içerikler sizin olacak.


Bir işletme yöneticisi olarak eksiklerinizi keşfetmek mi istiyorsunuz? Ya da siz işletme yöneticisi adayları, ihtiyacınız olacak donanıma sahip olmak mı istiyorsunuz? Yüksek Lisans yapmaya fırsatınız veya zamanınız mı yok? Cevabınız “evet” ise size güzel bir haberimiz var. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı! Alanında uzman eğitmenler, en güncel ve en yeni bilgileri sizlere ulaştırmak için bir araya geldi. İleri teknoloji ile üretilmiş videolar ve 3D Animasyon içerikler sizin olacak. Bu fırsatı kaçırmayın!


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın Amacı Nedir?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın amacı nedir birlikte inceleyelim. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın amacı, işletme yönetiminde ihtiyaç duyulacak bütün konuları katılımcılarına vermektir.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ile Kazanımlarınız

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ile kazanımlarınız şunlardır:

  • Kurumsal iletişimden piyasa analizine, sunum dramatizasyonundan stratejik düşünme tekniklerine kadar geniş bir skalada eğitim alacaksınız.
  • İşletme yönetiminde pozisyona sahipseniz işinize artı değer kazandıracaksınız.
  • İşlet yönetiminde bir pozisyona adaysanız kendinizi önce hazırlık yapacaksınız.
  • İşletme yönetiminde fark yaratacak, başarılarınızı katlayacaksınız.
  • Aldığınız sertifikayla yeteneklerinizi belgelendireceksiniz.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nda Farkımız

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nda farkımız şunlardır:

  • Güncel ve yeni bilgilerden oluşan en kapsamlı Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nı sunuyoruz.
  • Alanında uzman Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı eğitmeni ile çalışıyoruz.
  • Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na 7/24 erişim sağlıyoruz.
  • Gelişmelere uygun olarak Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Programı’nda güncelleme yapıyoruz.
  • Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı eğitmenlerinden danışmanlık almanızı sağlıyoruz.
  • Üniversite onaylı, e-Devlet’te sorgulanabilir, uluslararası akredite Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikası veriyoruz.
  • Sistemimize yüklediğiniz CV’nizi, tamamladığınız eğitimle ilgili ya da ihtiyaca yönelik olarak kurumlarla paylaşıyoruz.


(H3) Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Modülleri

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı modülleri aşağıdaki gibidir:

  1. Kurumsal İletişim
  2. İnsan Kaynakları Yönetimi
  3. Ön Muhasebe
  4. Genel Muhasebe
  5. Finansal Yönetim
  6. Girişimciler ve Kobiler İçin Piyasa Analizi (SWOT/PEST Analizi)
  7. İş Hayatında Kişisel Farkındalık ve Duygusal Zekâ
  8. Aramızda Kuşak Farkı Var (X, Y ve Z Kuşakları İletişimi)
  9. Kariyer Planlama
  10. Kişilik Tipleri ve Enneagram
  11. Sunum Dramatizasyonu (3D Animasyon)
  12. Stres Yönetimi 
  13. Öfke Kontrolü (3D Animasyon)
  14. İkna Teknikleri (3D Animasyon)
  15. Stratejik Düşünme
  16. Etkili LinkedIn Kullanımı Eğitimi
  17. Etkili Toplantı Yönetimi Eğitimi
  18. Excel Eğitimi
  19. Liderlik Eğitimi
  20. Profesyonel Satış Teknikleri Eğitimi
  21. Zaman Yönetimi Eğitimi
  22. Rekabet Hukuku
  23. Beden Dili


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Nedir?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı nedir sorusunu cevaplandıralım. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı, işletme yönetiminde ihtiyaç duyulacak farklı modülleri ve dersleri içerisinde bulundurmaktadır. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programımızda 23 modül ve yüzlerce ders yer almaktadır. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı modül ve derslerini takip eden katılımcılarımız, işletme yönetimi ile ilgili ihtiyaç duyacakları tüm bilgi ve deneyime sahip olacaklardır. Çünkü Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın her bir modülü, ilgili alanın uzmanı olan eğitmen tarafından oluşturulmuştur.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Gereksinimleri Nelerdir?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı gereksinimleri nelerdir hep birlikte keşfetmeye devam edelim. Video online Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nda akıllı telefon, tablet ya da bilgisayar gibi akıllı bir cihaza sahip olmanız ve ağ bağlantınız olması gerekmektedir. Öğrenci portalında açılacak olan Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu videolarını izleyerek eğitime katılabilirsiniz.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na Kimler Katılmalı?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na kimler katılmalı sorusunu cevaplandıralım. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na; üst, orta ve alt düzey yöneticiler, liderler, işletme yönetiminde pozisyona sahip olanlar ve işletme yönetiminde bir pozisyona aday olanlar bu eğitime katılmalıdır.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı İş Olanakları Nelerdir?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı iş olanakları nelerdir hep birlikte keşfedelim. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ile işletme yönetimindeyseniz etkinliğinizi güçlendirebilirsiniz. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ile işletme yönetimine adaysanız elinizi güçlendirirsiniz.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Online Sertifika

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı online sertifika sahibi olmak için eğitimi tamamlamanız gerekmektedir. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu derslerini tamamladıktan sonra eğitim bitirme sınavına girebilirsiniz. Sınavdan sonra online Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikalarınızı alabilirsiniz. 

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı basılı sertifikalarınız, kargo ile adresinize teslim edilecektir.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Sertifikası Ne İşe Yarar?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikası ne işe yarar hep birlikte inceleyelim. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Sertifikası, işletme yönetiminde yetkinliğinizin olduğunu belgelendirir.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Sertifikasıyla Ne İş Yapabilirsiniz?

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikasıyla ne iş yapabilirsiniz sorusunu cevaplandıralım. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikasıyla kamu kurum ve kuruluşlarında ya da özel kuruluşlarda yönetim pozisyonunda çalışabilirsiniz.


Video Online Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı 

Video Online Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı, kendi zaman yönetimini kendi yapmak isteyen katılımcılarımızın tercih ettiği eğitim modelidir. Katılımcılarımız, istedikleri herhangi bir anda Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu videolarını izleyebilirler. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı videoları yarım bıraktıklarında, kaldıkları yerden devam edebilmektedirler. Video online Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın bir diğer avantajı, katılımcılarımızın eğitime istediğiniz yerden katılabilmeleridir. Katılımcılarımızın Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı videolarına ulaşmak için herhangi akıllı bir cihaza ve ağ bağlantısına sahip olmaları yeterlidir.


Kurumlar İçin Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın Faydaları Nelerdir?

Kurumlar için Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’nın faydaları nelerdir sorusunu cevaplandıralım. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı kurumlara faydası şunlardır:

  • Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na katılan yöneticilerinizin performansı ve etkinliği artacaktır.
  • Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na katılan yönetici adaylarınız, henüz görevlerini teslim almadan ciddi bir ön hazırlık yapmış olacaklar.
  • Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ile yönetimsel bazda genel bir performans artışı sağlayacaksınız.

 

Kurumlar İçin Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na Kurumsal Başvuru Nasıl Yapılır?

Kurumlar için Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na kurumsal başvuru nasıl yapılır hep birlikte inceleyelim. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı’na başvurunuzu eğitim sayfasından yapabilirsiniz. Başvuru butonuna tıkladığınızda Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı başvuru formu açılacaktır. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu başvuru formunu doldurunuz. Satış temsilcileri, iletmiş olduğunuz iletişim numarasından Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı için size ulaşacaktır.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Fiyatları

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı fiyatları, eğitimi veren eğitim kurumuna göre değişiklik göstermektedir. Öncelikle eğitimi verecek olan Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı eğitmeninin bilgisi burada çok önemlidir. Bunun dışında sunulan diğer imkânlar da Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı ücretini etkilemektedir. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu fiyatlarını etkileyen bir diğer faktör ise eğitim sonunda sertifika verilip verilmemesidir.


Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Sınavı

Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sınavı, sertifika alamaya hak kazanmak için geçilmelidir. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sınavını geçmek için soruların yüzde ellisine, yani en az yarısına doğru cevap vermelisiniz. Sınavda başarılı olamamanız durumda Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sınavını tekrarlama şansınız bulunmaktadır. Sınavı geçtikten sonra Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı sertifikalarınız için başvuru yapabilirsiniz. Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Kursu sertifikalarınız sisteme tanımladığınız adresinize kargo ile iletilecektir.

Eğitim İçeriği

  • Ders 1 :
    İletişimin Tanımı
  • Ders 2 :
    Sosyal Stiller Kırmızı Profil
  • Ders 3 :
    Kırmızı Profilin Kişilik Özellikleri ve Motivasyon Unsurları
  • Ders 4 :
    Kırmızı Profil Geri Bildirim Teknikleri Sarı Profile Giriş
  • Ders 5 :
    Sarının Özellikleri Motive Eden Faktörler ve Geri Bildirim Teknikleri
  • Ders 6 :
    Yeşil Profil Özellikleri Motive Eden Faktörler
  • Ders 7 :
    Mavi Profile Giriş
  • Ders 8 :
    Mavi Profili Motive Eden Faktörler ve Geri Bildirim Yöntemleri
  • Ders 9 :
    İletişim Öğeleri ve Beden Dili 1
  • Ders 10 :
    İletişim Öğeleri ve Beden Dili 2
  • Ders 11 :
    Empatik İletişim ve Çatışma Çözme Yöntemleri
  • Ders 12 :
    Görsel ve İşitsel Temsil Sistem
  • Ders 13 :
    Temsil Sistemleri İşitsel Kinestetik
  • Ders 14 :
    Kurum İçi İletişimde Kullandığımız Kimlikler
  • Ders 15 :
    Kurumsal İletişim
  • Ders 1 :
    İnsan Kaynakları Yönetimine Giriş
  • Ders 2 :
    İnsan Kaynakları Planlaması
  • Ders 3 :
    İş Analizi
  • Ders 4 :
    İş Analizinin Uygulanması
  • Ders 5 :
    İşe Alım ve Yerleştirme Süreçleri
  • Ders 6 :
    Özgeçmiş İnceleme
  • Ders 7 :
    Görüşme Planlama ve Görüşme Çeşitleri
  • Ders 8 :
    Görüşme Teknikleri
  • Ders 9 :
    Soru Sorma Teknikleri
  • Ders 10 :
    Mülakat Süreci
  • Ders 11 :
    Eğitim ve Geliştirmenin Önemi
  • Ders 12 :
    Eğitimin Planlanması
  • Ders 13 :
    Hedeflerin ve Eğitmenlerin Belirlenmesi
  • Ders 14 :
    Eğitim Yerinin Belirlenmesi ve Eğitim Bütçesinin Hazırlanması
  • Ders 15 :
    İş Başında Eğitim Yöntemleri ve Oryantasyona Giriş
  • Ders 16 :
    Oryantasyon
  • Ders 17 :
    Departman ve Mesleki Oryantasyon Süreci
  • Ders 18 :
    İş Başında Eğitim Yöntemleri ve Teknolojileri Destekli Eğitim Yöntemleri 1
  • Ders 19 :
    Teknolojileri Destekli Eğitim Yöntemleri 2 ve Eğitimin Değerlendirilmesi
  • Ders 20 :
    Öğrenme Stilleri
  • Ders 21 :
    Hitap Çeşitleri ve Kariyer Planlama Yönetimi
  • Ders 22 :
    Bireysel Kariyer Planlama ve Kendini Tanıma
  • Ders 23 :
    Kariyer Bilgisini Ölçme
  • Ders 24 :
    Organizasyon Açısından Kariyer Gelişimi
  • Ders 25 :
    Yetenek Yönetimi ve Yetenek Bulma Süreci 1
  • Ders 26 :
    Yetenek Bulma Süreci 2
  • Ders 27 :
    Eğitim ve Geliştirme Fırsatları
  • Ders 28 :
    Kuşak Farklılıkları
  • Ders 29 :
    Yetenek Yönetimi ve Koçluk Becerileri
  • Ders 30 :
    Performans Yönetimi Sistemi
  • Ders 31 :
    Performans Değerlendirme Görüşmesi ve Ücret Yönetimi
  • Ders 1 :
    Ön Muhasebeye Giriş
  • Ders 2 :
    Ön Muhasebecinin Görevleri
  • Ders 3 :
    Muhasebenin Temel Kavramları
  • Ders 4 :
    Defter Türleri ve VUK a Göre Düzenlenmesi Gereken Belgeler 1
  • Ders 5 :
    VUK a Göre Düzenlenmesi Gereken Belgeler 2
  • Ders 6 :
    Tek Düzen Hesap Planı ve İşleyişi
  • Ders 7 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 1
  • Ders 8 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 2
  • Ders 9 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 3
  • Ders 10 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 4
  • Ders 11 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 5
  • Ders 12 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 6
  • Ders 13 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 7
  • Ders 14 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 8
  • Ders 15 :
    Logo Tiger 3 Muhasebe Programı Uygulamaları 9
  • Ders 1 :
    Muhasebenin Tanımı ve Genel Kavramlar 1
  • Ders 2 :
    Muhasebenin Tanımı ve Genel Kavramlar 2
  • Ders 3 :
    Defter Türleri ve VUKa Göre Tanımlanması Gereken Belgeler 1
  • Ders 4 :
    VUKa Göre Tanımlanması Gereken Belgeler 2 ve TDH 1
  • Ders 5 :
    TDH 2 ve Mali Tablolar
  • Ders 6 :
    Muhasebe İle İlgili Örnek Uygulamalar 1
  • Ders 7 :
    Muhasebe İle İlgili Örnek Uygulamalar 2
  • Ders 8 :
    Dönem Sonu Uygulamalar 1
  • Ders 9 :
    Dönem Sonu Uygulamalar 2
  • Ders 10 :
    Dönem Sonu Uygulamalar 3
  • Ders 1 :
    Finansal Yönetim ve Fonksiyonları
  • Ders 2 :
    Finansal Sistem ve Finansal Piyasalar 1
  • Ders 3 :
    Finansal Sistem ve Finansal Piyasalar 2
  • Ders 4 :
    Finansal Varlıkların Özellikleri
  • Ders 5 :
    Paranın Zaman Değeri
  • Ders 6 :
    Paranın Zaman Değeri 2
  • Ders 7 :
    Finansal Planlama ve Kontrol
  • Ders 8 :
    Çalışma Sermayesi
  • Ders 9 :
    Çalışma Sermayesi Yönetimi
  • Ders 10 :
    Kısa Vadeli Finansman 1
  • Ders 11 :
    Kısa Vadeli Finansman 2
  • Ders 1 :
    Öz Farkındalık
  • Ders 2 :
    Duygusal Farkındalık
  • Ders 3 :
    SWOT Analizi
  • Ders 4 :
    Kendini Tanıma Teknikleri
  • Ders 5 :
    Çok Boyutlu Zeka
  • Ders 6 :
    Duygusal Zeka
  • Ders 1 :
    Jenerasyon Teorisi
  • Ders 2 :
    Kuşak Farklılıkları
  • Ders 3 :
    Jenerasyon Farklılıklarının İş Hayatındaki Yönetimi
  • Ders 1 :
    Kariyer Gelişimi
  • Ders 2 :
    Kariyer Planlama
  • Ders 3 :
    Bireysel Kariyer Planlaması
  • Ders 4 :
    Kariyer Yönetim Sisteminin İnsan Kaynaklar
  • Ders 5 :
    Organizasyonel Açıdan Kariyer Yönetimi
  • Ders 6 :
    Örgütsel İlerleme Sistemleri ve Kariyer St
  • Ders 1 :
    Sosyal Stillere Giriş
  • Ders 2 :
    Sarı Kişilik Tipleri 1
  • Ders 3 :
    Sarı Kişilik Tipleri 2 ve Mavi Kişiliğe Giriş
  • Ders 4 :
    Mavi Kişilik ve Kırmızı Kişiliğe Giriş
  • Ders 5 :
    Kırmızı Kişilik ve Yeşil Kişiliğe Giriş
  • Ders 6 :
    Yeşil Kişilik ve Ortak Profiller
  • Ders 7 :
    Ortak Profiller 2 Enneagrama Giriş
  • Ders 8 :
    Duygusal Merkezli Kişilik Tipleri
  • Ders 9 :
    Zihinsel Merkezliler Fiziksel Merkezlilere Giriş
  • Ders 10 :
    Fiziksel Merkezliler 2
  • Ders 1 :
    Giriş
  • Ders 2 :
    Sunum Nedir
  • Ders 3 :
    Sunum Aşamaları Nelerdir
  • Ders 4 :
    Hazırlık Aşaması
  • Ders 5 :
    Heyecan Kontrolü
  • Ders 6 :
    Sunum Aşaması
  • Ders 7 :
    10 İletişim Kuralı
  • Ders 8 :
    5 Yasak İfade
  • Ders 9 :
    Doğru Beden Dili
  • Ders 10 :
    Sorular
  • Ders 11 :
    Eğlenmek
  • Ders 12 :
    Doğru Bitiriş
  • Ders 13 :
    Sunumda Dikkat Edilecek Temeller
  • Ders 14 :
    Tebrikler
  • Ders 1 :
    Stres Eğitimine Giriş
  • Ders 2 :
    Stresin Aşamaları ve Unsurları
  • Ders 3 :
    Stresin Örgütsel Unsurlar
  • Ders 4 :
    Stresin Belirtileri ve Kişiler Üzerindeki Etkisi
  • Ders 5 :
    Stresle Baş Etme Yöntemleri
  • Ders 1 :
    Aslı ve Mehmet’in Öfke ile İmtihanı
  • Ders 2 :
    Öfke Nedir
  • Ders 3 :
    Öfkenin Kaynağı Nedir
  • Ders 4 :
    Öfkeye Neden Olan İç Faktörler
  • Ders 5 :
    Öfkeye Neden Olan Psikolojik Faktörler
  • Ders 6 :
    Öfke İpuçları
  • Ders 7 :
    Öfkenin Olumlu ve Olumsuz Yönleri
  • Ders 8 :
    Berk’in Öfke ile İmtihanı
  • Ders 9 :
    Öfke Kontrolü Nedir
  • Ders 10 :
    Öfke Kontrolü Yöntemleri
  • Ders 11 :
    Sonuç
  • Ders 1 :
    Giriş
  • Ders 2 :
    İkna Kavramı
  • Ders 3 :
    Etki Taktikleri
  • Ders 4 :
    Şirketlerde İkna
  • Ders 5 :
    Liderlik ve İkna
  • Ders 6 :
    Kişilik ve İkna
  • Ders 7 :
    İkna Edici Mesaj
  • Ders 8 :
    İknaya Direnme
  • Ders 9 :
    İkna Edici Konuşma
  • Ders 10 :
    Satış Kampanyası Konuşması ve İkna Edici İletişim
  • Ders 11 :
    Final
  • Ders 1 :
    Neden Strateji
  • Ders 2 :
    Strateji Nedir
  • Ders 3 :
    Stratejik Düşünme
  • Ders 4 :
    Stratejik Yönetim
  • Ders 5 :
    Stratejik Planlama
  • Ders 6 :
    Strateji Tipleri
  • Ders 1 :
    Linkedine Giriş
  • Ders 2 :
    Linkedine Giriş 2
  • Ders 3 :
    Profil Oluşturma
  • Ders 4 :
    Ağınızı Kurma ve Geliştirme
  • Ders 5 :
    Takip ve Etkileşim
  • Ders 6 :
    İçerik Paylaşma
  • Ders 7 :
    İş Arama ve Linkedin Learning
  • Ders 8 :
    Linkedin İpuçları 1
  • Ders 9 :
    Linkedin İpuçları 2
  • Ders 1 :
    Toplantı İhtiyacı
  • Ders 2 :
    Toplantı Öncesi
  • Ders 3 :
    Toplantı Sırası
  • Ders 4 :
    Toplantı Sonrası
  • Ders 5 :
    Etkin Toplantı Önerileri
  • Ders 1 :
    Excel e Giriş
  • Ders 2 :
    Excel e Giriş 2
  • Ders 3 :
    Sayfa Yapıları
  • Ders 4 :
    Hücrelerle Çalışma 1
  • Ders 5 :
    Hücrelerle Çalışma 2
  • Ders 6 :
    Tablo Oluşturma
  • Ders 7 :
    Hızlı Doldurma Seçeneği ve Özellikleri
  • Ders 8 :
    Hücrelerle Çalışma 3
  • Ders 9 :
    Doldurma Seçenekleri 1
  • Ders 10 :
    Doldurma Seçenekleri 2
  • Ders 1 :
    Liderliğe Giriş
  • Ders 2 :
    Liderliği Geliştiren Kuramlar
  • Ders 3 :
    Liderin Takım Çantası
  • Ders 1 :
    Satışa Giriş
  • Ders 2 :
    Satış Temsilcisinin Özellikleri
  • Ders 3 :
    Müşteri Ne Bekler
  • Ders 4 :
    Beş Saniye Kuralı ve Algı Yönetimi
  • Ders 5 :
    Müşteri Profili 1
  • Ders 6 :
    Müşteri Profili 2
  • Ders 7 :
    Müşteri Profili 3
  • Ders 8 :
    Maslowun İhtiyaçlar Hiyerarşisinin Satışa Etkisi
  • Ders 9 :
    Satış Döngüsü
  • Ders 10 :
    İhtiyacı Belirleme
  • Ders 11 :
    Satışta Kullanılan Soru Kalıpları
  • Ders 12 :
    İhtiyaç ve Analiz
  • Ders 13 :
    Satış Kapama
  • Ders 14 :
    Müşterinin İtiraz Sebepleri
  • Ders 15 :
    Satışta Hedeflemenin Önemi ve Satış Türleri
  • Ders 1 :
    Zamanın Tanımı ve Farkındalık Çalışması
  • Ders 2 :
    Zaman Tuzakları
  • Ders 3 :
    Stephen Covey
  • Ders 4 :
    Verimliliğin Reçetesi
  • Ders 5 :
    Smart Hedef Oluşturma
  • Ders 1 :
    Rekabet Hukuku na Giriş
  • Ders 2 :
    Rekabeti Kısıtlayıcı Anlaşmalar ve Uyumlu Eylemler
  • Ders 3 :
    Teşebbüs Birliği Kararları
  • Ders 4 :
    Yatay ve Dikey Anlaşmalar
  • Ders 5 :
    Grup Muafiyeti
  • Ders 6 :
    Hakim Durumun Kötüye Kullanılması
  • Ders 7 :
    İlgili Pazarın Tespitinde Kullanılan Testler
  • Ders 8 :
    Hakim Durum Yaratan Birleşme ve Devralmalar
  • Ders 9 :
    Rekabet Kurumuna Başvuru ve Şirket İçin Alınacak Önlemler
  • Ders 1 :
    Beden Diline Giriş ve Genel Bilgiler
  • Ders 2 :
    Postürümüz, Kafa Hareketlerimiz ve İfadeler
  • Ders 3 :
    Kaşlar ve Gözler
  • Ders 4 :
    Burun ve Dudaklar
  • Ders 5 :
    Boyun, Omuz, Kol, ve El Şıkışmak
  • Ders 6 :
    Parmak Hareketlerimiz
  • Ders 7 :
    Bacaklar ve Ayaklar ve Ses Tonu
  • Ders 8 :
    Beden Dili İpuçları 1
  • Ders 9 :
    Beden Dili İpuçları 2
  • Ders 10 :
    Beden Dili İpuçları 3
  • Ders 11 :
    Beden Dili İpuçları 4
  • Ders 12 :
    Beden Dili İpuçları 5
  • Ders 13 :
    Beden Dili İpuçları 6
  • Ders 14 :
    Mini MBA - İşletme Yönetimi Sertifika Programı Final Sınavı
5.00 5.0 üzerinden
5 Puan % 100
4 Puan % 0
3 Puan % 0
2 ve 1 Puan % 0

Eğitim Yorumları (2)

Balın Baştepe
Balın Baştepe10 Şubat 2022 10:23
5

" Tek bir paket ile bu kadar içerik gerçekten çok güzel düşünülmüş. Tebrikler. "

Neşat Sadri
Neşat Sadri09 Şubat 2022 10:15
5

" İçerik gerçekten çok iyi. Yüksek lisans tadında bir eğitim olmuş. Önerir miyim? Elbette ;) "

Yorum Gönder

Yorum göndermek için giriş yapmış ve bu dersten mezun olmanız gerekmektedir.

MBA EĞİTMENLERİ

MBA EĞİTMENLERİ

MBA Eğitmenleri
Eğitim Ücreti

3496 ₺ 2638 ₺

QNB Dijital Köprü
Üyelerine Özel

3496 ₺ 1846.6 ₺

Sertifikalar

  • Eğitim SertifikasıÜcretsiz
  • Üniversite SertifikasıÜcretsiz
  • Tüm SertifikalarÜcretsiz
  • Eğitim Dijital SertifikasıÜcretsiz
  • X Akademi, eğitim fiyatlarında ve eğitim içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • E-Devlet CardCert ISO 9001

Eğitim Özellikleri

  • Eğitim Türü:Video Eğitim
  • Kategorisi:İşletme Yönetimi Eğitimleri
  • Modül:22
  • Ders:224
  • Sınav:1
  • Toplam Süre:77 Saat
  • Eğitim Düzeyi: Masterclass
  • Eğitim Dili: Türkçe
  • Sınav:Var
  • Sertifika:Evet